remodeler awards logo

Browse Remodeling Awards Browse Award-Winning Remodelers

remodeler awards logo


link to Virginia remodeler directoryBACK TO VIRGINIA REMODELERS

remodeler awards logo

Our Chrysalis Awards
for Remodeling Excellence:

2017 National Award
Bath Remodel
over $75,000


2017 National Award
Residential Specialty


2015 Residential Exterior
over $100,000


2013 Basement Remodel


2012 Basement Remodel

National Award
2008 Best
Finished Basement


2003 Design/Build Award
 Residential Historic

Renovation

2003 Best Room Addition
Over $100,000


2003 Design/Build Award Sunroom

2001 Design/Build Award
 Room Addition

Under $100,000

1998 Best Sunroom

Sun Design Remodeling Specialist
Remodelers of Burke,
VA
contact this remodeler

Industry Associations: NARI, NKBA
Professional Designation: Lic. Nos. VA-A040083, DC-4096, MD-51693, CR, APA Code Plus

Craig Durosko
5795 B Burke Centre Pkwy.
Burke, VA 22015
Phone: 703-425-5588
Fax: 703-239-2168
Website: www.sundesigninc.com/



2008 Best Finished Basement
National Award Winner

This active family of five wanted to create an indoor recreation center in their unfinished basement with unique spaces to meet everyone’s needs. These include:
A family/media room, wet bar, guest bedroom, game areas, craft area, exercise room, spa bathroom....and an indoor soccer field.

The soccer field walls were constructed of melamine sheets and white laminate spline to withstand the impact of the soccer ball. The laminate also allowed accurate “bounce back” of the ball, unlike regular drywall. A natural indent in the wall was used for a netted goal space. Commercial modular flooring with rubber cove base moulding was used. It is comprise of open tiles that can be removed for cleaning...or if the room is to be used for another purpose. The ceiling was specially insulated to provide noise protection. Windows were covered with removable iron grates and special grilled lights were installed to protect the bulbs.

The designer successfully fulfilled all of the client’s requests in a beautiful, timeless way while also giving them future options should the use of spaces change.